آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ عدس قرمز و سماق

ldyfb5rqni4s39ax7xzv 300x202 - طرز تهیه ی سوپ عدس قرمز و سماق

مواد اولیه : برای 2 نفر

پیاز 1عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
عدس قرمز 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق غذاخوری
آب 6 پیمانه
نعنا 1 و نیم قاشق غذاخوری
سماق 1قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری (نساییده و پرك)
طرزتهیه:

روغن یا کره را در قابلمه گرم می کنیم و پیازرا داخل آن تفت می دهیم تا طلایی شودفلفل قرمز، زیره و رب گوجه و فلفل قرمز پرک را اضافه می کنیم و تفت می دهیم..درب ظرف را می گذاریم وحدود 5 دقیقه صبر میكنیم.عدس قرمز را اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم تا عدس با رب و ادویه ها مخلوط یكدست شود.

حالا آب یا آب گوشت را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم عدس بپزد تا کاملاً باز شود .این كار حدودا نیم ساعت زمان میبرد. حالا با گوشکوب برقی یا مخلوط كن سوپ را میکس می کنیم. نعنا داغ كرده و آن را به سوپ اضافه میكنیم.سوپ رو از روی حرارت برمی داریم سماق را اضافه می کنیم و به هم می زنیم و سرو می کنیم.

نكات:

1)اگر دوست ندارید میتوانید سوپ را میكس نكنید.
2)روی سوپ را می توانید با نعنا داغ ،سماق و یا نعنا تازه تزیین کنید.
3)سوپ بعد از سرد شدن سفت می شود. برای گرم کردن مجدد با مقداری آبجوش رقیقش کنید.

خواص عدس قرمز:

۱- عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد . یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .

۲- عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند .

۳-  عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.

۴- عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین‌های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی‌ای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *