آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ كرفس و خامه

464860 231 300x220 - طرز تهیه ی سوپ كرفس و خامه

چي لازم دارم ؟

ساقه كرفس خرد شده: 700 گرم
پياز: یک عدد متوسط
آب مرغ يا استاك: 4 ليوان
كره: 2 قاشق غذاخوري
سيب زرد يا سبز سفت (پوك نباشد): یک عدد
خامه: نصف پيمانه
نمك و فلفل و جعفري: به مقدار لازم

چطور بپزم ؟

كرفس خرد شده را به همراه پياز خرد شده در تابه بريزيد. آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و پس از به جوش آمدن به مدت 20 دقيقه منتظر شويد تا كرفس‌ها خوب بپزند. سيب را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد و آن را به همراه كره در يك تابه تفت بدهيد تا طلايي شوند. مخلوط كرفس و پياز و آب مرغ را با مخلوط كن ميكس كنيد و كمي بعد خامه را به آن اضافه كنيد. مواد را دوباره با هم ميكس كنيد. در آخر سيب و نمك و فلفل را در سوپ بريزيد و روي آن را با جعفري تزئين كنيد.

فوت كوزه‌گري

مي‌توانيد قطعاتي از ساقه كرفس را به همراه سيب سرخ كنيد و به همراه كمي پنير پارمسان براي تزئين روي سوپ بريزيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *