آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ مرغابی و گوجه فرنگی ایتالیایی

034605041391214102a 248x3001 248x300 - طرز تهیه ی سوپ مرغابی و گوجه فرنگی ایتالیایی

مواد لازم سوپ :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
مرغابی
300 گرم
نامشخص
فلفل دلمه ای رنگی
120 گرم
100 گرم / 15 کالری
گوجه فرنگی
2 پیمانه
100 گرم / 15 کالری
پاستا فرمی
یک پیمانه
100 گرم / 131 کالری
آب گوشت
یک پیمانه
نامشخص
پاپریکا
به مقدار لازم
100 گرم / 289 کالری
دارچین
به مقدار لازم
100 گرم / 261 کالری
ارگانو
به مقدار لازم
نامشخص
پنیر پارمزان
برای تزیین
100 گرم / 452 کالری

روش تهیه سوپ :

*. گوجه فرنگی را رنده کرده و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن برود.

*. سپس ادویه ها را اضافه کرده و آب گوشت را نیز بریزید.

*. در ظرف را گذاشته و 15 دقیقه زمان بدهید تا جا بیفتد.

*. پاستا را طبق روش معمول با آب و روغن بپزید و آبکش کنید.

*. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

*. همه مواد را در مواد جا افتاده بالا ریخته و 5 دقیقه زمان دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

*. مرغابی را با یک عدد برگ بو و مقداری کرفس و هویج در 2 پیمانه آب قراردهید تا پخته شود.

*. برای سرو، در ظرف ابتدا مقداری از سوپ را ریخته و از مرغابی پخته شده روی سوپ قرار دهید.

*. کمی جعفری ساطوری شده و مقداری پنیر پارمزان هم روی آن بپاشید.

نکته :

*. به جای مرغابی می توان از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کرد.در صورت امکان می توانید از آب مرغابی نیز استفاده کنید اما به علت چربی توصیه نمی شود.این غذا را می توان به عنوان یک سوپ برای صبحانه یا شام استفاده کرد.

خواص دارچین :

*. دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد و بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به عنوان تب بر استفاده می شود.دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *