مواد لازم:
گندم: یك پیمانه
جعفری: سه پیمانه، خرد شده
پیاز: یك عدد
هویج: یك عدد
نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم
روش تهیه
1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویهها را هم میتوانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا كاملا گندمها بپزد و به اصطلاح مغزش بشكفد.
2. در پایان هویج را رنده كرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه كنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و نوشجان كنید.
منبع : برترین ها