آخرین خبرها

طرز تهیه ی سویچه میگو

397232 345 275x300 - طرز تهیه ی سویچه میگو

مـواد لازم آشپزی

2 لیتر آب
1/4 فنجان نمک
400 گرم میگو خام پوست کنده
آب 2 عدد لیمو
آب 2 عدد پرتقال
1 فنجان خیار پوست کنده خرد شده
1 فنجان کرفس خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
1 عدد آواکادو خرد شده
1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
1/4 فنجان روغن زیتون
1/4 قاشق چای خوری نمک

دستور پخت

برای تهیه سویچه میگو ceviche ابتدا آب و 1/4 فنجان نمک را در یک دیگچه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید. پس از جوشیدن آب میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت 3 دقیقه بپزد. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.

میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید​​. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید. سویچه میگو آماده است با چیپس سرو کنید نوش جان.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *