مواد لازم
• تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم
• بادمجان پنج عدد
• برنج پخته شده نصف پیمانه
• پنیر پارمزان نصف پیمانه
• گوشت چرخکرده 250 گرم
• تخممرغ دو عدد
• پیاز رنده شده یک عدد
• نمک، فلفل و روغن مایع
طرز تهیه
1. بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.
2. بادمجانها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ مینماییم و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشتکوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پیاز، سبزیها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز میدهیم.
3. کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ میکنیم.
منبع : برترین ها