آخرین خبرها

طرز تهیه ی شامی بادمجان

470812 940 300x225 - طرز تهیه ی شامی بادمجان

مواد لازم

• تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم
• بادمجان پنج عدد
• برنج پخته شده نصف پیمانه
• پنیر پارمزان نصف پیمانه
• گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
• تخم‌مرغ دو عدد
• پیاز رنده شده یک عدد
• نمک، فلفل و روغن مایع

طرز تهیه

1. بادمجان‌ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک می‌کنیم.

2. بادمجان‌ها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ می‌نماییم و روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشت‌کوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

3. کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر می‌داریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *