آخرین خبرها

طرز تهیه ی شيريني نخودچي

535758 775 300x216 - طرز تهیه ی شيريني نخودچي

مواد لازم :

500 گرم آرد نخودچي
250 گرم پودرقند
250 گرم روغن جامد
1 ق‌م سرپر پودر هل
2 /1 ق‌چ زعفران آب شده
به مقدار لازم پودر پسته

طرز تهیه:

1. روغن را كه در دماي اتاق نرم شده همراه با پودر قند در كاسه‌اي بريزيد و خوب با دست ورز دهيد تا مخلوطي صاف و يكدست حاصل شود. سپس آرد نخودچي را كم‌كم اضافه كنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. هل و زعفران آب شده را به مخلوط اضافه كنيد و خمير را با كف دست خوب ورز دهيد. روي خمير را پوشانده و حدود دو ساعت در گوشه‌اي بگذاريد تا استراحت كند.

2. پس از اين مدت خمير را دوباره با دست ورز دهيد. سپس كم‌كم خمير را برداشته و در دستانتان به شكل گلوله‌هاي ريز درآوريد. سطح روي آن را با لبه قاشق يا مهر مخصوص شيريني‌پزي نقش‌دار كرده و روي آن پودر پسته بپاشيد.

3. شيريني‌ها را روي سيني بچينيد و در دستگاه مايكروويو كه پيش از اين با سيستم كانوكشن (convection) و با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد، با همان دما روي سه‌پايه كوتاه فلزي به مدت هشت تا 10 دقيقه بدون درپوش حرارت دهيد. فقط كافي است كف شيريني‌ها كمي طلايي رنگ شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *