آخرین خبرها

طرز تهیه ی شیرینی كُماچ سهن كرمان

535756 835 300x200 - طرز تهیه ی شیرینی كُماچ سهن كرمان

مواد لازم:

500 گرم آرد جوانه گندم
500 گرم آرد سفيد يا آرد گندم سبوس‌دار
2 پیمانه روغن مايع يا كره، 1 پیمانه ماست
1 ق چ خميرمايه خشك
2 ق س زرد چوبه
1 كيلوگرم خرماي نرم (هسته‌هاي آن‌را خارج كنيد)
150 گرم مغز گردوي چرخ‌شده
150 گرم مغز پسته چرخ‌شده
100 گرم ريشه جوز هندي و تخم ميخك (روي هم)

طرز تهیه:

1. ابتدا خميرمايه تر را آماده كنيد به این صورت که يك قاشق خميرمايه خشك را در كمي شير يا آب گرم حل كرده و به آن، دو قاشق چاي‌خوري شكر اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميرمايه تر آماده شود.

2. از طرفي ريشه جوز و ميخك را نيز آسياب كرده و به‌عنوان ادويه كماچ، آماده بگذاريد.خرما‌هارا با چنگال له كنيد، سپس آن را با مغز گردو و مغز پسته و 3 قاشق سوپ‌خوري روغن و كمي ادويه كماچ، مخلوط كرده و با دست، خوب ورز دهيد و كناري بگذاريد. آرد جوانه گندم را با آرد گندم، يك ليوان روغن، يك ليوان ماست، زردچوبه، بقيه ادويه كماچ و خميرمايه مخلوط كرده و ورز دهيد، به‌طوري كه خمير به دست نچسبد.

نكته: اگر خمير سفت بود، كمي آب به آن اضافه كنيد و درصورتي كه شل بود، كمي آرد روي آن بپاشيد.

بعد از اينكه خمير آماده شد صبر كنيد تا استراحت كند. كف سيني فر را چرب كنيد و با كاغذ شيريني‌پزي بپوشانيد. نيمي از خمير را با وردنه روي سطحي كه آرد پاشيده شده باز كنيد و روي كاغذ شيريني‌پزي قرار دهيد. سپس سطح آن را با مخلوط خميري خرما بپوشانيد. نيمه ديگر خمير را هم باز كرده و روي خمير خرما پهن كنيد. اين خمير 3‌لايه را با چاقو به‌صورت لوزي برش دهيد و چندتا قاشق روغن حيواني روي آن بريزيد و حدود نيم‌ساعت با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد داخل فر قرار دهيد تا بپزد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *