آخرین خبرها

طرز تهیه ی شیرینی نارگیلی

482598 375 300x225 - طرز تهیه ی شیرینی نارگیلی

مواد لازم

• 4 عدد سفیده تخم‌مرغ درشت
• یک پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری پودر وانیل
• نصف پیمانه آرد
• 2.5 پیمانه پودر نارگیل

طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.

3. وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

4. روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله 2.5 سانتی‌متر از هم، آن‌ها را روی کاغذ مخصوص،‌ بچینید.

5. آن‌ها را به اندازه 20- 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

6. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *