مواد لازم
• 4 عدد سفیده تخممرغ درشت
• یک پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری پودر وانیل
• نصف پیمانه آرد
• 2.5 پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
3. وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
4. روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله 2.5 سانتیمتر از هم، آنها را روی کاغذ مخصوص، بچینید.
5. آنها را به اندازه 20- 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
6. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
منبع : برترین ها