آخرین خبرها

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی

 

476094 317 300x180 - طرز تهیه ی شیرینی نخودچی

مواد لازم:

پودر هل:1قاشق مرباخوری سرپر
پودر شکر:نیم کیلو
خلال پسته :به میزان لازم
کره:نیم کیلو
آرد نخودچی:1کیلوگرم

طرز تهیه:

1. اول پودر شکر رو با کره مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنیدشون تا یکنواخت بشن.کره باید از قبل نرم شده باشه.آرد نخودچی و پودر هل رو یکباره به مواد اضافه کنید و بعد دستتون رو کمی چرب کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا کامل همه چیزا با هم قاطی بشن.حالا دو دفعه مواد رو چرخ کنید تا کاملا از یکنواخت شدنش مطمئن بشید .حتما کار چرخ کردن مواد رو دو بار انجام بدید یا حتی 3 مرتبه چون در کیفیت نهایی بسیار موثره.

2. حالا خمیر آماده شده رو روی سطح چرب شده پهن کنید و به قطر دلخواه درش بیارید.روی خمیر قالب بزنید یا اینکه اونو قلقلی کنید و روی هر کدوم از شیرینی ها مقداری پودر پسته یا خلال قرار بدید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو داخلش بچینید.فر رو از قبل 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو 35تا40 دقیقه داخلش قرار بدید.

نکات:

1)اگر دوست دارید مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید.

2)میتونید مقداری پودر پسته هم داخل خمیر بریزید.

3)به جای کره میشه از روغن جامد استفاده کرد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *