آخرین خبرها

طرز تهیه ی شیرینی پنجره ای

476100 534 300x220 - طرز تهیه ی شیرینی پنجره ای

مواد لازم:

گلاب:نصف پیمانه
نشاسته:75گرم
تخم مرغ:5عدد
شیر سرد:1پیمانه
آرد سفید گندم:75گرم
پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین

طرز تهیه:

1. اول داخل ظرفی مناسب نشاسته و شیر سرد رو با هم مخلوط کنید.وقتی خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف رو 15 دقیقه کنار بذارید تا نشاسته داخل شیر حل بشه.حالا یکی یکی تخم مرغها رو به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه مواد رو با چنگال خوب بزنید.(در مجموع 5دقیقه مواد رو بزنید) آرد رو حتما 3 مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد اضافش کنید.مواد رو مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه .بهتره با چنگال مواد رو هم بزنید.

2. گلاب رو در انتها به مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.ظرف مناسبی رو انتخاب کنید که گود باشه و داخلش مقدار زیادی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کامل داغ بشه.قالب مناسب و مخصوص نان پنجره ای رو داخل روغن فرو ببرید و کمی صبر کنید تا گرم بشه.قالب گرم شده رو داخل خمیر قرار بدید البته نه طوری که کل قالب داخل خمیر بره حدود نصف قالب که داخل خمیر بره کافیه.

3. حالا خیلی سریع قالب رو داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببرید و بعد از چند ثانیه قالب رو تکون بدید تا خمیر ازش جدا بشه و داخل روغن سرخ بشه.وقتی کامل شیرینی داخل روغن سرخ شد اونو خارج کتید و بذاریدش روی یه دستمال تا روغن اضافیش بره و بعد از اینکه کامل خنک شد روش مقداری پودر قند،پودر پسته و پودر هل بپاشید.

نکات:

1)اگر دوست دارید داخل مواد کمی زعفران هم بزنید.

2)غلظت خمیر باید شبیه فرنی باشه اگر خمیر خیلی شل بود بهش کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی دیگه گلاب بریزید.

3)قالب نباید خیلی داغ بشه یا خیلی سرد باشه چون در این صورت خمیر شما بریده میشه!

4)یادتون باشه این شیرینی رو اصلا با روغن جامد تهیه نکنید چون روغن رسوب میکنه و بد طعم میشه.

منبع  : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *