آخرین خبرها

طرز تهیه ی فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی

فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی

 

434910 585 300x200 - طرز تهیه ی فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی

 

مواد لازم

پاستا نواری یا فتوچینی 1 بسته
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
پودر نان 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
برای سس:
پیاز متوسط 1 عدد
خامه صبحانه یک بسته
قارچ (در صورت تمایل)
روغن به میزان لازم

طرز تهیه

1. برای تهیه کوفته ها ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. گوشت چرخکرده و پودر نان و تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید و ورز بدهید. بعد هم به اندازه نارنگی کوچک گرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.

2. فتوچینی را طبق دستوری که پشت آن نوشته از قبل در آب جوش بریزید و آبکش کنید.

3. اگه تمایل به استفاده از قارچ داشتید آنها را ورقه ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مرطوب کنید تا سیاه نشود. یک پیاز متوسط را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی که طلایی شد قارچ ها رو هم اضافه کنید تا تفت بخورند. کمی که تفت خورد خامه صبحانه رو اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن کوفته هاست.

4. سس را با کوفته ها خوب مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم خامه به خورد کوفته ها برود. بعد هم با فتوچینی پخته و آماده شده مخلوط کنید و یا روی آن بریزید و تزیین کنید. برای تزیین میتوانید از پیازچه خرد شده استفاده کنید.

منبع : برترین ها

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *