مواد لازم
1 عدد سينه مرغ
2 /1 پيمانه لوبيا چشمبلبلي
2 عدد بادمجان
1 پيمانه مغز گردو
1 عدد پياز
1 ق س رب گوجهفرنگی
2 ق س رب انار
نمك و زردچوبه به دلخواه
طرزتهیه:
1. پياز را رنده كنيد و با سينه مرغ و نصف پيمانه آب بگذاريد بپزد.
2. در یک قابلمه لوبيا چشم بلبلي را هم جداگانه بپزيد.
3. بادمجانها را روي حرارت كم تفت دهيد و بعد به لوبيای پخته اضافه كنيد.
4. گردوی چرخ شده را به لوبيا و بادمجان اضافه كنيد و هم بزنيد.
5. حالا رب گوجه، رب انار، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد.
6. سينه مرغ پخته شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد و بگذاريد براي 20 دقيقه روي حرارت كم جا بيفتد.
نکته:
قديميهاي لاهيجان اين خورش را بدون مرغ و فقط با لوبيا و بادمجان درست ميكردند. اگر گوشتخور نیستيد ميتوانيد مثل قديميها خورشتان را بپزيد.
منبع : پرشین وی