آخرین خبرها

طرز تهیه ی فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

 

454443 765 287x300 - طرز تهیه ی فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

مواد لازم براي 4 نفر:

ماهي تيلاپيا: چهار عدد
ليموي تازه: يك عدد بزرگ
آرد سفيد گندم: دو پيمانه
آرد سوخاري: دو پيمانه
تخم‌مرغ: دو عدد
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
سيب‌زميني بزرگ: يك عدد
فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم
شويد خشك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

روش تهیه:

1. ماهي‌ها را با آب‌ليموي تازه، نمك و فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در يك كاسه بزرگ تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و هم بزنيد. حالا هر دو طرف ماهي‌ها را ابتدا در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري بزنيد. در يك ماهيتابه بزرگ، مقداري روغن بريزيد و هر دو طرف ماهي‌ها را در آن سرخ كنيد.

2. همراه اين غذا مي‌توانيد مقداري سيب‌زميني تند برشته هم سرو كنيد. همزمان كه ماهي‌ها در حال سرخ شدن هستند، سيب‌زميني را پوست كنده و به اندازه درشت آن را خرد، سپس در مقداري آب، برش‌هاي سيب‌زميني را نيم‌پز كنيد. حالا سيب‌زميني‌هاي نيم‌پز را در سيني فر بچينيد و روي آنها كمي روغن زيتون، نمك، فلفل قرمز و شويد بپاشيد.

3. بعد سيب‌زميني‌ها را در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه بپزيد و در كنار فيله سوخاري تيلاپيا سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *