آخرین خبرها

طرز تهیه ی فيله مرغ و قارچ

 

454453 559 294x300 - طرز تهیه ی فيله مرغ و قارچ

مواد لازم براي 4 نفر:

فيله مرغ: 16 عدد
پياز متوسط، ساطوري: يك عدد
قارچ ورقه‌اي:200 گرم
روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
سير، ساطوري: يك عدد
پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم
نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم

روش تهیه:

1. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. فيله‌هاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك دهيد. نصف روغن را در يك تابه داغ كرده و مرغ‌ها را در سه نوبت نمك و فلفل پاشيده و سرخ كنيد. حدود پنج دقيقه مرغ‌ها را سرخ كنيد تا رنگ آن عوض شود.

2. در همين زمان و در يك تابه ديگر روي شعله متوسط بقيه روغن را داغ كرده و سير، قارچ و پياز را پنج دقيقه تفت دهيد تا نرم شود، حالا نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.

3. مرغ‌ها را در يك ظرف نسوز چيده و پنير و مايه قارچ را روي آن ریخته و 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير آب شود. می‌توانید با سالاد سزار و نان روگن این غذا را سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *