آخرین خبرها

طرز تهیه ی فِریتر میوه، آجیل و برنج

472805 596 300x300 - طرز تهیه ی فِریتر میوه، آجیل و برنج

• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو عدد)
• زمان آماده سازی: 15 دقیقه
• زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه برنج قهوه ای، پخته شده
• ¾ پیمانه مخلوطی از میوه های خشک، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری بادام خرد شده
• یک عدد زرده تخم مرغ
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری وانیل
• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی، رنده شده
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری کره
• دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
• 4 قاشق چایخوری مربای توت فرنگی، زغال اخته و آلبالو

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، برج قهوه ای پخته شده، میوه های خشک، بادام، زرده تخم مرغ، نمک، وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. سفیده پف کرده را به مخلوط برنج اضافه کنید.

2. در تابه بزرگ یک قاشق چایخوری روغن و 1.5 قاشق چایخوری کره بریزید، پس از داغ شدن یک قاشق فریتر را داخل تابه قرار دهید و با قاشق صاف کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. حدود 6 دقیقه هر طرف آنها را بپزید تا حسابی طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید. پس از پخت همه مواد، آنها را با مربا سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *