آخرین خبرها

طرز تهیه ی فیش برگر

 

405996 559 300x202 - طرز تهیه ی فیش برگر

میز 4 نفره:

فیله قزل‌آلا: 200 گرم
شیر: 200 میلی‌لیتر
پیازچه ساطوری: چهار عدد
سیب‌زمینی آبپز: 200 گرم
سس مایونز:یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ کوچک: یک عدد
پودر نان خشک: 25 گرم
آرد ذرت یا آرد سفید:چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید:به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.

2. ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیب‌زمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.

3. مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش‌برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *