آخرین خبرها

طرز تهیه ی فیله ماهی با ترشی انبه

ناهار امروز: فیله ماهی با ترشی انبه
یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت را می توانید برای ناهار تدارک ببینید و با برنج سرو کنید.
سایت نیکو – ترجمه نازنین خیرخواه: یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت را می توانید برای ناهار تدارک ببینید و با برنج سرو کنید.

مواد لازم:

2 قاشق غذا خوری روغن گیاهی
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
یک عدد فلفل قرمزتند خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
یک تکه زنجبیل 3 سانتی متری
یک دوم فلفل دلمه قرمز ، خرد شده
یک دوم فلفل دلمه زرد ، خرد شده
پودر کاری 2 قاشق غذا خوری
شیر نارگیل 400 میلی لیتربرابر با یک ونیم لیوان
ترشی انبه یک قاشق غذا خوری
لیمو یک عدد
فیله ماهی یک کیلوگرم
یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده برای تزیین
نمک وفلفل به مقدار لازم

یک خورشت با ماهی و انبه

513172 510 300x300 - طرز تهیه ی فیله ماهی با ترشی انبه

طرز تهیه:

1. روغن را در یک ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.

2. پیاز ، فلفل و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

3. زنجبیل رنده شده ، فلفل و پودر کاری را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.

4. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.

5. شیر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به جوش بیاید.

6. فیله ها را در قطعات بزرگ خرد کنید ، نمک وفلفل بزنید و سپس آب یک لیموی ترش تازه را روی فیله ها بفشارید .

7. ترشی انبه و گشنیز را با فیله ماهی ها ترکیب کنید..

8. در حقیقت ترشی انبه و گشنیز سس ماهی محسوب می شوند.سپس اینها را به مواد روی اجاق بیفزایید و 10 دقیقه بپزید.

9. سپس می توانید آنرا با برنج برای ناهار مصرف کنید و از طعم بی نظیر انبه با ماهی لذت ببرید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *