آخرین خبرها

طرز تهیه ی فیله گوساله و سس تریاکی

530908 344 282x300 - طرز تهیه ی فیله گوساله و سس تریاکی

مواد لازم:

فیله گوساله: یك كیلوگرم
فلفل دلمه‌ای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
قارچ دكمه‌ای: 500 گرم
پودر پیاز: یك قاشق چای‌خوری
پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد
سس تریاكی: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
تای سس: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا گوشت را به شكل برش‌های انگشتی خرد كرده و به روغن زیتون و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت آغشته می‌كنیم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

2. قارچ را جداگانه تفت می‌دهیم تا جایی كه آبش كشیده شده و سرخ شود.

3. گوشت‌ها را داخل تابه‌ای چدنی كه آن را خیلی خیلی داغ كرده‌ایم با كمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیكی می‌كنیم و قارچ و فلفل آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه‌ای همه را با هم تفت می‌دهیم. اگر نمك مواد كم بود، سویا سس اضافه می‌كنیم.

4. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد، ادویه‌ها و پودر پیاز را اضافه می‌كنیم و خیلی كم تفت می‌دهیم تا طعم ادویه‌ها عوض نشوند. در نهایت تای سس و سس تریاكی را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو می‌كنیم. من این خوراك را به همراه مقداری پنیر بلو چیز داخل نان چاباتا سرو كرده‌ام.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *