آخرین خبرها

طرز تهیه ی فیله گوشت گوساله با سس هرس ردیش

 

111935 236 292x300 - طرز تهیه ی فیله گوشت گوساله با سس هرس ردیش

مواد لازم برای 2نفر:

رزماری تازه: یك دسته كوچك
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
فیله گوساله: 225×2 گرم
سیر: 2حبه
برای سرو:

خامه فرانسوی: 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمك: یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان كم
لیمو: یك عدد
روش تهیه فیله گوساله و سس

تابه گریل را روی حرارت زیاد گاز بگذارید تا كاملا داغ شود. برگ‌های رزماری را از شاخه جدا كرده و در آخر آن را خرد كنید و با میزان قابل توجهی نمك و فلفل روی یك تخته چوبی مخلوط كنید.

استیك‌ها را به روغن زیتون آغشته کرده و روی مواد درست شده بخوابانید و بعد درون تابه بیندازید. حتما به یاد داشته باشید كه سیر‌ها را روی‌ آن رنده كنید تا بوی بد گوشت را به خوبی بگیرد. این روش بهترین راهكار برای طعم‌دار كردن گوشت است. در یك ظرف دیگر خامه فرانسوی را با میزان مشخصی فلفل سیاه و نمك و كمی روغن زیتون مخلوط کرده و در آخر لیمو را پوست گرفته و آب آن را روی خامه فرانسوی بچكانید. فیله‌ها را هر2 دقیقه یك‌بار به سمت دیگر برگردانید و از پخت آن مطمئن شوید. برای پخت متوسط حداقل 4تا 5 دقیقه برای هرطرف و برای پخت كامل 8دقیقه كافی است.

برای سرو

هنگامی كه از پخت مطمئن شدید آن را از درون تابه بیرون آورده و با چاقو نصف کرده و سسی را كه درست كرده‌اید روی فیله‌تان بریزید و بعد سرو كنید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *