آخرین خبرها

طرز تهیه ی قطاب كدو حلوایی

422694 703 300x235 - طرز تهیه ی قطاب كدو حلوایی

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 300 گرم
كره: 175 گرم
پودر شكر: 90 گرم
آب: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
هل مایع: دو قطره
زرده تخم‌مرغ: یك عدد

مواد لازم برای داخل قطاب:

پودر بیسكویت وانیلی: 150 گرم
پوره كدو حلوایی: 500 گرم
خلال بادام: 75 گرم
پودر گردو: 50 گرم
پودر هل و پودر دارچین: از هر كدام یك قاشق چای‌خوری
خرما: در صورت دلخواه

روش تهیه:

1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدست شود. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیر زن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.

2. در این فاصله تمامی مواد داخل قطاب را با هم مخلوط می‌كنیم. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن كرده، با كاتر گرد به قطر پنج سانتی‌متر برش می‌زنیم و یك قاشق چای‌خوری از مواد آماده شده را بین آن می‌گذاریم و دایره را از وسط تا می‌زنیم.

3. دو لبه خمیر كه به هم رسیده را با دست به هم چسبانده و می‌پیچیم تا خوش‌فرم شود. روی قطاب‌ها را با «کرم پرس» فرم داده و داخل سینی فر كه نیازی به چرب كردن ندارد، می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم، درنهایت روی قطاب‌ها را با پودر شكر تزیین می‌كنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *