آخرین خبرها

طرز تهیه ی قیمه پیچاق

455511 840 300x256 - طرز تهیه ی قیمه پیچاق

مواد لازم:

خلال بادام : 150 گرم
گوشت ریز خرد شده : 500 گرم
پیاز داغ : یک پیمانه
آبغوره : 1/2 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم
رب : یک قاشق مرباخوری

قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل

طرز تهیه:

1. گوشت را با روغن تفت می‌دهیم ، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

2. خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می‌داریم.)

3. حدود دو لیوان آبجوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد.

4. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را می‌ریزیم.

5. کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می‌کنیم.

6.صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.

7. ١٠ دقیقه قبل از سرو (بهتر است غذا را به ماهی‌تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می‌کنیم و زرده‌ها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *