آخرین خبرها

طرز تهیه ی كته تره‌ فرنگی

422579 531 300x249 - طرز تهیه ی كته تره‌ فرنگی

كته تره‌فرنگی

مواد لازم:

برنج: 500 گرم
سینه مرغ: یك عدد کامل
ماست شیرین: یك‌ونیم لیوان
تره‌ فرنگی: 500 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
آرد: یك قاشق چای‌خوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
كره و روغن مایع و نمك: به میزان لازم
زعفران آب كرده: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل نگینی خرد می‌كنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمك ، فلفل و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تكه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌كنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

2. قسمت سفید تره‌ فرنگی‌ها را حلقه‌حلقه كرده و با مقدار زیادی آب و نمك می‌پزیم سپس آبكش كرده و با مرغ مخلوط می‌كنیم.

3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمك داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌كنیم.

4. قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری كره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌كنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بكشد. برنج دم كشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشك و پسته تزیین می‌كنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *