مواد لازم:
زرده تخممرغ: 7 عدد
شیر: 400 میلیلیتر
خامه صبحانه: 400 گرم
شكر: 250 گرم
پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری
آب سرد: یك دوم لیوان
وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. این دستور بسیار سادهای است كه طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برایتان شرح دادهایم. ابتدا شكر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط میكنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم میزنیم و مواد را روی حرارت میگذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم میزنیم تا كرم به جوش آید.
2. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمیداریم و كنار میگذاریم تا سرد شود. خامه را داخل كاسهای گود میریزیم و كرم را آرام آرام به خامه اضافه كرده و با همزن دستی به هم میزنیم تا مواد صاف و یكدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میكنیم و داخل كرم میریزیم.
3. همیشه به این نكته دقت میكنیم كه كرم و ژلاتین هیچكدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. كرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
منبع : برترین ها