آخرین خبرها

طرز تهیه ی كرم وانیل

530926 156 300x291 - طرز تهیه ی كرم وانیل

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: 7 عدد
شیر: 400 میلی‌لیتر
خامه صبحانه: 400 گرم
شكر: 250 گرم
پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپ‌خوری
آب سرد: یك دوم لیوان
وانیل: یك دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1. این دستور بسیار ساده‌ای است كه طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برای‌تان شرح داده‌ایم. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌كنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا كرم به جوش آید.

2. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. خامه را داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم و كرم را آرام آرام به خامه اضافه كرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یكدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم.

3. همیشه به این نكته دقت می‌كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ‌كدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. كرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *