آخرین خبرها

طرز تهیه ی كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

365265 319 287x3001 287x300 - طرز تهیه ی كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

مواد لازم براي4 نفر:

روغن زيتون بكر و بودار: 2قاشق‌سوپ‌خوري
گوشت چرخ‌كرده بره: 450 گرم ( به‌صورت كوفته‌ريزه)
پياز: 4 عدد، كاملا خردشده
سير: 4 بوته، كاملا خردشده
برگ رزماري: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده به علاوه مقداري برگ سالم براي تزئين غذا
گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري شده
ماكاروني: 400 گرم، پخته‌شده

روش تهیه:

1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت مي‌دهيم. سپس كوفته‌ريزه‌ها را داخل روغن ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا همه سطح كوفته‌ها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوه‌اي درآيد. حالا كوفته‌ها را از تابه خارج كنيد.

2. پيازها را در باقيمانده روغن بين 10 تا 15 دقيقه سرخ‌كرده تا كاملا نرم شوند و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. حالا سير و رزماري را به مخلوط اضافه كرده و براي 2 دقيقه بپزيد.

3. گوجه‌فرنگي‌ها را درون تابه ريخته و دوباره كوفته‌ريزه‌ها را داخل آن برگردانيد. بگذاريد 10 دقيقه سس با حرارت كم بجوشد تا كمي غليظ شده و كوفته‌ها هم كاملا بپزند. حالا كمي ادويه دلخواه را به آن بيفزاييد. غذا حاضر است! آن‌را در ظرف مناسبي گذاشته و رويش را با برگ‌هاي رزماري تزئين كنيد و همراه با ماكاروني سر ميز ببريد. نوش‌جان!

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *