كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري
مواد لازم براي4 نفر:
روغن زيتون بكر و بودار: 2قاشقسوپخوري
گوشت چرخكرده بره: 450 گرم ( بهصورت كوفتهريزه)
پياز: 4 عدد، كاملا خردشده
سير: 4 بوته، كاملا خردشده
برگ رزماري: يك قاشق غذاخوري، ساطوريشده به علاوه مقداري برگ سالم براي تزئين غذا
گوجهفرنگي: 800 گرم، ساطوري شده
ماكاروني: 400 گرم، پختهشده
روش تهیه:
1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت ميدهيم. سپس كوفتهريزهها را داخل روغن ريخته و مرتب هم ميزنيم تا همه سطح كوفتهها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوهاي درآيد. حالا كوفتهها را از تابه خارج كنيد.
2. پيازها را در باقيمانده روغن بين 10 تا 15 دقيقه سرخكرده تا كاملا نرم شوند و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. حالا سير و رزماري را به مخلوط اضافه كرده و براي 2 دقيقه بپزيد.
3. گوجهفرنگيها را درون تابه ريخته و دوباره كوفتهريزهها را داخل آن برگردانيد. بگذاريد 10 دقيقه سس با حرارت كم بجوشد تا كمي غليظ شده و كوفتهها هم كاملا بپزند. حالا كمي ادويه دلخواه را به آن بيفزاييد. غذا حاضر است! آنرا در ظرف مناسبي گذاشته و رويش را با برگهاي رزماري تزئين كنيد و همراه با ماكاروني سر ميز ببريد. نوشجان!
منبع : برترین ها