آخرین خبرها

طرز تهیه ی كوكوي كدو سبز با شکر

 

527926 308 300x207 - طرز تهیه ی كوكوي كدو سبز با شکر

مواد لازم

3 عدد كدوي متوسط
4 عدد تخم‌مرغ
1 ق س آرد سفيد
2 ق س شكر
نوك ق چ زعفران ساييده شده
نوك ق چ دارچين
نمك به مقدار لازم
مقداري روغن براي سرخ كردن

طرز تهیه:

1. كدوها را شسته و پس از پوست كندن، با رنده درشت رنده كنيد. كدوهاي رنده شده را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و همه مواد شامل تخم‌مرغ، آرد، شكر، نمك، زعفران و دارچين را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.

2. در تابه گردي با اندازه متوسط، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بريزيد و شعله اجاق گاز را براي مدت يك دقيقه زياد كرده ، سپس كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا كوكو به اصطلاح خودش را بگيرد. پس از اينكه يك طرف كوكو سرخ شد، آن را مانند كوكوي سبزي برش بزنيد و هر تكه را برگردانيد و طرف ديگر را هم در روغن سرخ كنيد.

نكته 1: شما مي‌توانيد به جاي آنكه شكر به مواد كوكو بريزيد، آن را از مواد داخل كوكو حذف كرده ولي با كمي آب مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي قوام بيايد، سپس بعد از آماده شدن كوكو، اين شربت را روي كوكو بريزيد و سرو كنيد.

نكته 2: براي خوشرنگ شدن اين كوكو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگي هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

نكته 3: اين غذا را داخل فر نيز مي‌توان پخت.

نكته 4: وجود آرد در مواد لازم اين روش پخت، باعث مي‌شود آب اضافي كدوي رنده شده جذب شده ، از شل شدن كوكو جلوگيري شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *