آخرین خبرها

طرز تهیه ی كوكوي كرفس

464861 512 300x175 - طرز تهیه ی كوكوي كرفس

چي لازم دارم؟

كرفس: 2 شاخه
شير: يك پيمانه
تخم مرغ: 4 عدد
زرشك: 2 قاشق غذاخوري
آرد: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
گردوي خرد شده: 3 قاشق غذاخوري

چطور بپزم؟

ابتدا ساقه كرفس به همراه برگ‌ها را بشوييد و بعد آنها را ساطوري خرد كنيد. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته و زرشك را به همراه مغز گردو با آن مخلوط كنيد و مواد را خوب به هم بزنيد. كرفس خردشده را با نمك و فلفل مخلوط و به ساير مواد اضافه كنيد. آرد را در شير بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا مايه يكدست و صافي به دست بيايد. همه مواد را با هم تركيب كنيد و در يك ظرف پيركس بريزيد. كوكوي شما پس از 30 تا 40 دقيقه در دماي 180 درجه سانتي‌گراد در فر آماده خواهد شد. براي تزئين از ماست چكيده، خيارشور و هويج مي‌توانيد استفاده كنيد.

فوت كوزه‌گري

اگر مي‌خواهيد روي كوكوي شما هم طلايي شود، پس از پختن كمي روغن روي آن بريزيد و براي چند دقيقه شعله بالاي فر را روشن كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *