آخرین خبرها

طرز تهیه ی كوكی بلوط

كوكی بلوط
تمامي مواد را داخل كاسه‌اي گود مي‌ريزيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير يكدستي حاصل شود.

457503 670 300x215 - طرز تهیه ی كوكی بلوط

 

كوكی بلوط

مواد لازم:

آرد: 425 گرم
پودر شكر: 140 گرم
زرده تخم‌مرغ: يك عدد
عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري
كره: 275 گرم
پودر بلوط يا فندق: 50 گرم

روش تهيه بيسكويت: .

– تمامي مواد را داخل كاسه‌اي گود مي‌ريزيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. فقط به اين نكته توجه مي‌كنيم كه بهتر است با چرخ خمير زن همزن اين كار را انجام دهيم، چون ورز دادن با دست باعث مي‌شود كه خمير روغن بيندازد. خمير را به قطر پنج ميلي‌متر پهن كرده با كاتر مورد نظر برش مي‌دهيم و داخل سيني فر كه از قبل چرب كرده‌ايم، مي‌چينيم.

– مدت پخت: حدود 25دقيقه روي پنجره وسط فر

– دماي فر: 170 درجه

– براي تزئين از خمير مارسيپان استفاده مي‌كنيم و با قالب‌هاي سيليكوني مخصوص به آنها فرم مي‌دهيم. براي چسباندن مارسيپان به بيسكويت از مارمالاد زردآلو استفاده مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *