آخرین خبرها

طرز تهیه ی لازانیای مرغ کرم دار

c0lf9aqdy9qf8s69ra2o 300x223 - طرز تهیه ی لازانیای مرغ کرم دار

مواد لازم برای لازانیای مرغ کرم دار برای 6 نفر :

سینه مرغ بدون استخوان  3 عدد
لازانیا 6 عدد ( 6 ورق خام )
عصاره آب مرغ  1 حبه
آب جوش 1/4 فنجان
پنیر خامه ای 250 گرم
پنیر موزارلا خرد شده  2 فنجان
سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی) 750 گرم

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم :

یک قابلمه بزرگ آب و نمک را  به آرامی به جوش آورید. ورقه های  لازانیا را برای 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس خارج کرده و با آب سرد شستشو دهید، و آن ها را کنار بگذارید.

در همین حال، مرغ را در ماهی تابه با آب و پیاز به اندازه کافی بپزید و برای 20 دقیقه یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد (کاملا پخته شود) بجوشانید سپس از تابه خارج کنید.

فر را از قبل تا دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. 1 حبه عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ با عصاره آب مرغ، پنیر خامه ای، و 1 فنجان پنیر موزارلا را مخلوط کنید.

3/1 از سس اسپاگتی را  در ته ظرف بپوشانید. روی آن را با مخلوط مرغ و  3 رشته لازانیا پوشش داده؛ و دوباره با سس اسپاگتی باقی مانده بپوشانید، و کم کم پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بریزید.

در فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید برای 45 دقیقه بپزید.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *