لقمههای مربایی
برای تهیه خمیر این شیرینیها به پنیر خامهای نیاز دارید. در ضمن، برای اینکه خمیر ترد و خوشمزهای درست کنید، باید خمیر را در مراحل مختلف، ساعتها در فریزر قرار دهید.
برترین ها: برای تهیه خمیر این شیرینیها به پنیر خامهای نیاز دارید. در ضمن، برای اینکه خمیر ترد و خوشمزهای درست کنید، باید خمیر را در مراحل مختلف، ساعتها در فریزر قرار دهید. این مراحل کمی طولانی است و صبر میخواهد اما در عوض، لقمههای خوشمزهای هستند که میتوانید برای عصرانه یا حتی صبحانه آماده و سرو کنید.
تعداد: 16 کوکی
مواد لازم
برای خمیر:
• 115 گرم پنیر خامهای
• 115 گرم کره
• 120 گرم آرد کامل
• ¼ قاشق چایخوری نمک
برای مواد میانی:
• ¼ پیمانه خشکبار بوداده (گردو، بادام یا فندق)
• یک قاشق غذاخوری شکر دانهدرشت
• دو قاشق غذاخوری خردههای نان تست
• 115 گرم مربا (آلبالو، زردآلو یا تمشک)
• یک عدد زرده تخممرغ همزده
لقمههای مربایی
طرز تهیه
1. برای تهیه خمیر، کره و پنیر خامهای را به مکعبهای دوسانتیمتری برش هید. آنها را درون کاسه فلزی بریزید. آرد و نمک را نیز اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه آنها را در فریزر قرار دهید.
2. مواد سرد شده را درون غذاساز بریزید و هم بزنید تا خمیری به صورت گلولههای ریز به وجود بیاید. سپس خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا یک خمیر یکدست به دست بیاید. سپس آن را به صورت دیسک صاف و کم عمق شکل دهید. یک لایه کاغذ روغنی دور خمیر بکشید و به مدت 4 تا 24 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
3. در یک کاسه کوچک، آجیل، شکر و خردههای نان را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را به شکل دایره باز کنید. روی سطح خمیر، مربا بمالید. حدود دو سانتیمتر از کنارهها فاصله دهید. روی مربا نیز مخلوط آجیل را بپاشید.
5. با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا، دایره را به 16 برش تقسیم کنید. سپس هر مثلث را رول کنید. آنها را درون سینی بچینید و دوباره به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
6. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. روی سطح کوکیها، زرده تخممرغ بمالید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید و کوکیها را با فاصله درون آن بچینید. سینی را به مدت 22 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا سطح کوکیها طلایی شود. توجه داشته باشید که در طول پخت، مربا و آجیل کمی بیرون می ریزد.
7. پس از پخت باید یک ساعت آنها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس سرو کنید.
منبع : برترین ها