مواد لازم
فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده)4 تکه (200 گرم)
سس پستوتیم پیمانه (75 گرم)
کورن فلکس100 گرم
طرز تهیه
برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند. کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در صورت تمایل به قطعات کوچکتر خرد کنید. برشهای مرغ را در آن بغلطانیـد، طـوری کـه تمام سطح آنها پوشیده شود. فر را از یک ربع قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و لقمهها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی چرب شده با روغن مایع پوشانده اید، بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود. سپس از فر درآورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و با برگهای کاسنی، نخود فرنگی و فلفل دلمه ای تزئین کنید.
منبع : ساناز سانیا