• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه
• خوراک: لبنانی
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• 800 گرم لوبیا سبز
• 8 حبه سیر رنده شده
• دو عدد گوجهفرنگی پوست کنده و خرد شده
• دو عدد عصاره سبزیجات
• دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• 3 پیمانه آب
طرز تهیه
1. روغن زیتون را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید تا سبک شوند. لوبیا سبزها را اضافه کنید و آنها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
2. سیر و گوجهفرنگی را بیفزایید و 4 دقیقه تفت دهید تا گوجهفرنگی ها نرم شوند.
3. عصاره سبزیجات، رب گوجهفرنگی و آب را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشند. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 50 دقیقه در حالت نیمجوش بپزید تا لوبیاها کاملا پخته و نرم شوند.
منبع : برترین ها