مواد لازم
• 1 کیلو گرم سیب درختی
• 1 کیلو گرم شکر
• 4 تا 5 لیوان آب
• 3 عدد چوب دارچین
• هل
• کشمش و خلال بادام
• زعفران آب شده به میزان لازم
• 2 قاشق غذا خوری آبلیمو
طرز تهیه
1. سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید. در قابلمه اى متوسط شکر و آب را با هم مخلوط و سیب ها را هم اضافه کنید و روى اجاق با حرارت متوسط بگذارید تا آب بجوش بیاید.
2. حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا آرام آرام سیب پخته شود. هل و دارچین را هم بعد از جوش آمدن اضافه کنید و بگذارید مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.
3. سپس بادام، کشمش و زعفران حل شده را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگه نیز مارمالاد سیب جنگلى پخته و نرم شود.
4. در آخر هم آبلیمو اضافه کنید و بگذارید مارمالاد سیب جنگلى چند ساعت در همان قابلمه بماند و خنک و سفت شود. سپس در شیشه تمیز بریزید.
منبع : برترین ها