چی لازم دارید:
پرتقال: چهار عدد
شکر: یک تا یک و نیم پیمانه
آب: یکچهارم پیمانه
ورقه ژلاتین: دو ورق.
چطوری درست کنیم:
1. پرههای پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوطکن، مخلوط کنید.
2. شکر را روی پرتقالها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس کرده و بعد از خارج کردن از آب به مارمالاد اضافه کنید.
3. چند بار محلول را هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در ظرف قرار دهید.
منبع : برترین ها