آخرین خبرها

طرز تهیه ی ماكارون چای

430211 222 300x242 - طرز تهیه ی ماكارون چای

ماكارون چای

مواد لازم

سفیده تخم‌مرغ: سه عدد
شكر دانه‌ریز: 40 گرم
پودرشكر : 180گرم
پودربادام : 125گرم
رنگ قهوه‌ای و اسانس چای (برگاموت): به میزان دلخواه
چای خشك: به میزان لازم

روش تهیه:

1. اگر فر گازی بود روی 150درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم می‌كنیم.

2. كف سینی فر را كاغذ روغنی پهن كرده و آن را چرب می‌كنیم.

3. ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف كند. سپس آرام‌آرام شكر دانه ریز را به سفیده اضافه كرده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شكل پیدا كند. پودرشكر و پودربادام را با یكدیگر آسیاب كرده و خوب مخلوط می‌كنیم و توجه می‌کنیم كه به واسطه چربی بادام حالت خمیری شكل پیدا نكند. رنگ و اسانس را هم به مواد اضافه كرده و مواد خشك و چای خشک را در سه مرحله توسط لیسك به خورد سفیده‌ها می‌دهیم.

4. یك ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل كیسه قیف قرار می‌دهیم. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی كاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌كوبیم و به مدت 30دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماكارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر می‌پزیم. برای بین ماكارون‌های چای پس از پخت از خامه یا كرم گاناش سفید استفاده می‌كنیم.

ماكارون چای: ماكارون چای از آن دست ماكارون‌هایی است كه در تهیه آن از اسانس چای و چای خشك با هم استفاده می‌شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *