آخرین خبرها

طرز تهیه ی مربای کامکوات

416693 176 300x200 - طرز تهیه ی مربای کامکوات

مواد لازم :

پودر زیره سبز 1چهارم قاشق مرباخوری
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
آب 1لیوان
شكر نیم كیلوگرم
كامكوات نیم كیلو (كامكوات همان پرتقال مینیاتوری(تزیینی)است)
پودر هل سبز 1چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای کامکوات

طرز تهیه

1. ابتدا كامكوات را كاملا بشویید و بعد به كمك چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد كنید.

2. داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید.دو بار دیگر هم این كار را تكرار كنید و هربار آن را با آب بسیار سرد آبكشی كنید تا تلخی آن از بین برود.

3. داخل قابلمه شکر و 1 لیوان آب و نصف لیوان گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، مواد را مخلوط كنید تا شكر كاملا حل شود. سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود 1 ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

4.در انتها پودر هل سبز و زیره سبز را اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت 24 ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.

نكات:
كامكوات پرتقال تزیینی كوچك یا همان پرتقال مینیاتوری است كه در بازار یافت میشود.
در صورت تمایل به جای آب از گلاب استفاده كنید.
این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه چای میتوان سرو كرد.همچنین به دلیل ظاهر زیبای این مربا میتوانید در تزیین انواع كیك و شیرینی از آن استفاده كنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *