آخرین خبرها

طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

372762 337 300x237 - طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

مواد لازم:

پاستا کوچک ….. 1 پیمانه

روغن زیتون …. نصف پیمانه

سینه مرغ …. 1 عدد

پیاز …. 1 عدد

سیر …. 1 حبه

گوجه فرنگی …. 2 عدد

پنیر موزارلا …. 1 پیمانه

جعفری خرد شده …. 2 ق غ

سوخاری نان (مغز نان باگت خشک شده) …. نصف پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده …. 4 ق غ

کره …. 3 ق غ

نمک و فلفل و ارگانو

طرز تهیه:

1 – در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .

2 – مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

3 – روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .

4 – داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

5 – کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .

6 – حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

نکات :

1 – میتوانید در این غذا از سس بشامل نیز استفاده کنید .

2 – میتوانید برای طلایی شدن روی این غذا شعله بالای فر را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید .

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *