مواد لازم:
پاستا کوچک ….. 1 پیمانه
روغن زیتون …. نصف پیمانه
سینه مرغ …. 1 عدد
پیاز …. 1 عدد
سیر …. 1 حبه
گوجه فرنگی …. 2 عدد
پنیر موزارلا …. 1 پیمانه
جعفری خرد شده …. 2 ق غ
سوخاری نان (مغز نان باگت خشک شده) …. نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده …. 4 ق غ
کره …. 3 ق غ
نمک و فلفل و ارگانو
طرز تهیه:
1 – در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .
2 – مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .
3 – روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .
4 – داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .
5 – کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .
6 – حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .
نکات :
1 – میتوانید در این غذا از سس بشامل نیز استفاده کنید .
2 – میتوانید برای طلایی شدن روی این غذا شعله بالای فر را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید .
منبع : برترین ها