مواد لازم
• 200 گرم پیاز خرد شده
• 250 گرم انار ترش دانه شده
• 300 گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده
• 1 عدد مرغابی وحشی
• 100 گرم گردوی خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری رب انار ترش
انواع غذا با انار
طرز تهیه
1. پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان های پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.
منبع : برترین ها