آخرین خبرها

طرز تهیه ی مرغ شکم پر با دانه انار

373990 172 300x300 - طرز تهیه ی مرغ شکم پر با دانه انار

مواد لازم

• 200 گرم پیاز خرد شده

• 250 گرم انار ترش دانه شده

• 300 گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده

• 1 عدد مرغابی وحشی

• 100 گرم گردوی خرد شده

• 1 قاشق غذاخوری رب انار ترش

انواع غذا با انار

طرز تهیه

1. پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان های پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *