آخرین خبرها

طرز تهیه ی مسمای به

 

 

files recipes KKK 0787cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4 200x300 - طرز تهیه ی مسمای به

 

 

مواد لازم

مرغ (درسته) 1 عدد
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) 2 قاشق چای خوری
زعفران 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نخ و سوزن استریل شده مخصوص آشپزی
آب نارنج 160 میلی لیتر
پیاز (خلالی خردشده) 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
به (مکعبی خردشده) 2 تا 3 عدد
آلو خورشی 250 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه

1. سطح داخلی و خارجی مرغ را به نمک، فلفل سیاه، نیمی از زردچوبه و زعفران آغشته کرده، در ظرف درداری گذاشته و به مدت سه ساعت، در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، سپس آن را طبق روش بستنِ مرغ در صفحه قبل، با نخ و سوزن استریل شده ببندید تا مانع از وارفتنِ مرغ شود؛
2. مرغ را در قابلمه ای حاوی روغنِ داغ، از هر طرف سرخ کنید تا کاملاً طلایی رنگ شود. پس از آن، آب نارنج را به همراه 2 پیمانه آب، به قابلمه اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا مرغ به مدت 30 دقیقه، نیم پز شود؛
3. در قابلمه ای دیگر حاوی روغنِ داغ، پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بقیه زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را در تابه ای دیگر حاوی روغنِ داغ، تفت دهید تا خوش رنگ شود، سپس آن را به همراه پیازداغ، بِه، آلو، آبِ آلو، دارچین، نمک و فلفل به قابلمه حاوی مرغ بیافزایید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد و مسما، کاملاً جا بیفتد. مسمای بِه را به همراه چلو سرو کنید.

منبع : ساناز سانیا

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *