مواد لازم:
خامه فرمگرفته: 500 گرم
شيرعسلي كاراملي: يك قوطي
عسل: سه قاشق غذاخوري
سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ: شش عدد
وانيل: يك قاشق چايخوري
ژلاتين: هشت ورق
سيروپ كارامل: 150 ميليليتر
روش تهيه:
1. ابتدا زردههاي تخممرغ، شكر و وانيل را ميزنيم تا پف كنند، سپس عسل و شير عسلي را به آن اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا مخلوط و يكدست شوند.
2. بهتر است اين كار را روي بخار آب جوش انجام دهيم تا زردهها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاك مخلوط كرده و كنار ميگذاريم.
3. ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد میگذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفي فلزي قرار داده و روي بخار آب ميگذاريم تا ذوب شوند.
4. ژلاتين را به مواد اضافه كرده و همه را هم ميزنيم. مواد را داخل قالب مورد نظر ريخته و در يخچال ميگذاريم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روي آن را تزئين ميكنيم.
منبع : برترین ها