آخرین خبرها

طرز تهیه ی موس پسته با تزئین گل رز

390807 308 300x258 - طرز تهیه ی موس پسته با تزئین گل رز

موس پسته

مواد لازم:

خامه ‌فرم‌ گرفته: 400 گرم
شیرعسلی: 200 گرم
عسل: سه قاشق غذاخوری
سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: شش عدد
وانیل: یك قاشق چای‌خوری
پودر پسته: 200 گرم
ژلاتین: 10 ورق

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را هم می‌زنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه كرده و هم می‌زنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند. بهتر است این كار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته، پودر سرلاك و پودر پسته مخلوط كرده و كنار می‌گذاریم.

2. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند. ژلاتین را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

3. مواد را داخل قالب‌های نیمکره‌ای یا استوانه‌ای می‌ریزیم. برای تزیین با خمیر فوندانت صورتی تعدادی پره گل رز آماده می‌کنیم و مانند تصویر دسر را تزیین می‌کنیم.

نکته:

برای آماده کردن این پره های رز که روی موس تزیین کرده ام از خمیر فوندانت صورتی استفاده کرده ام . در غیر این صورت می توانیم از خمیر مارسیپان یا خمیر شکلات یا حتی پره رز طبیعی استفاده کنیم. برای استفاده از پره های گل رز طبیعی بهتر است آنها را در مرنگ و شکر بزنیم تا شکل یخی پیدا کرده و خوش حالت تر بمانند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *