آخرین خبرها

طرز تهیه ی مينی برگر

 

466264 268 300x295 - طرز تهیه ی مينی برگر

مواد لازم دسته اول:

گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم
آرد سوخاري: 50 گرم
پياز رنده شده: يك عدد
فلفل دلمه‌‌اي ساطوري شده: نصف يك عدد
كاري زرد: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: يك عدد
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
زردچوبه: يك قاشق غذاخوري

مواد لازم دسته دوم:

هويج پخته: دو عدد
تره: يك دسته كوچك
پنير لبنه: 200 گرم
پودر پنير پارمزان: 30 گرم
ادويه كاري: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

1. ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم تا جايي كه مايه يکدستي حاصل شود. از مايه گلوله‌هايي به اندازه يك گردو درست كرده روي آن را كمي فشرده مي‌كنيم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور کرده و سرخ مي‌كنيم.

2. هويج پخته شده را له مي‌كنيم، تره را ريز خرد كرده و ژلاتين را روي آب سرد مي‌پاشيم و روي بخار آب ذوب می‌کنیم.

3. تمامي مواد دسته دوم را با هم مخلوط مي‌كنيم، داخل قالب‌هاي كوچك كه از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و شش ساعت در يخچال مي‌گذاريم.

4. كرم هويج و تره را روي برگر‌ها برگردانده و اردور را سرو مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *