مواد لازم
1 پیمانه نارگیل خردشده
1 پیمانه گردو
1.2 پیمانه خرمای بدون هسته
3 عدد کیوی
1.4 پیمانه آب لیموی تازه
1 ق چ رنده پوست لیمو
1.4 پیمانه عسل
ترش و شیرین با کیوی (2)
1- ابتدا 12-10 عدد قالب مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. نارگیل و گردو را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون خرماها را داخل دستگاه بریزید و دوباره مواد را با هم مخلوط کرده و حالت چسبندگی پیدا کنند. از مخلوط حاصل به میزان 1.2 و 1 س کف هر کدام از قالب ها با مخلوط حاصل پر شود.
2- پوست کیوی ها را بگیرید. آنها را به 4 قسمت برش داده و دانه های داخل شان را جدا کنید. حالا گوشت کیوی را به همراه آب لیمو، رنده پوست لیمو و عسل داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید که مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود.
3- به میزان 2-1 ق س از مخلوط حاصل را روی هرکدام از قالب ها بریزید، سپس یک ورقه نازک از کیوی روی مواد هرکدام از قالب ها قرار دهید و قالب ها را به مدت 60- 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. اگر دوست دارید می توانید برش های کیوی را با پوست روی مواد قراردهید.
4- حالا قالب ها را از یخچال درآورید، تارت ها را از داخل قالب ها جدا کنید سپس داخل ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید.
منبع : برترین ها