آخرین خبرها

طرز تهیه ی مینی تارت کیوی

481051 509 225x300 - طرز تهیه ی مینی تارت کیوی

مواد لازم

1 پیمانه نارگیل خردشده
1 پیمانه گردو
1.2 پیمانه خرمای بدون هسته
3 عدد کیوی
1.4 پیمانه آب لیموی تازه
1 ق چ رنده پوست لیمو
1.4 پیمانه عسل

ترش و شیرین با کیوی (2)

1- ابتدا 12-10 عدد قالب مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. نارگیل و گردو را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون خرماها را داخل دستگاه بریزید و دوباره مواد را با هم مخلوط کرده و حالت چسبندگی پیدا کنند. از مخلوط حاصل به میزان 1.2 و 1 س کف هر کدام از قالب ها با مخلوط حاصل پر شود.

2- پوست کیوی ها را بگیرید. آنها را به 4 قسمت برش داده و دانه های داخل شان را جدا کنید. حالا گوشت کیوی را به همراه آب لیمو، رنده پوست لیمو و عسل داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید که مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود.

3- به میزان 2-1 ق س از مخلوط حاصل را روی هرکدام از قالب ها بریزید، سپس یک ورقه نازک از کیوی روی مواد هرکدام از قالب ها قرار دهید و قالب ها را به مدت 60- 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. اگر دوست دارید می توانید برش های کیوی را با پوست روی مواد قراردهید.

4- حالا قالب ها را از یخچال درآورید، تارت ها را از داخل قالب ها جدا کنید سپس داخل ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *