تعداد: 2 نفر
مواد لازم
برای چاشنی:
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
• نصف قاشق چایخوری نمک
برای کاری:
• 250 گرم فیله ماهی، مکعبی خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• یک عدد پیاز کوچک خلالی
• یک عدد گوجهفرنگی خلالی
• 2.5 سانتیمتر، زنجبیل تازه
• 2 حبه سیر رنده شده
• 4 عد فلفل سبز خلالی
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق چایخوری سرکه
• یک پیمانه آب
• نصف پیمانه شیر نارگیل
• یک عدد برگ کاری
• دو قاشق چایخوری آرد
• آب لیموترش متوسط
• نمک
مین مویلی
طرز تهیه
1. همه مواد چاشنی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح فیلههای ماهی بمالید و ماهیها را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.
2. روغن را درون تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا طلایی شود. چیلی، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی رنگشان عوض شود.
3. سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، آب، سرکه و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آب آن جوش بیاید.
4. پس از جوشیدن، ماهی، گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 7 دقیقه بگذارید به حالت نیمجوش باشد تا ماهیها پخته شوند.
5. شیرنارگیل و برگ کاری را اضافه کنید. بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. آبلیموترش تازه را اضافه کنید. این سوپ باید گرم سرو شود.
منبع : برترین ها