مواد لازم:
میگو: 400 گرم
سیر له شده: دو حبه
زعفران و آرد: به میزان لازم
ماءالشعیر: نصف پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
1. میگو را پاك كرده و كنار بگذارید. سیر، زعفران بیكینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمك و فلفل را مخلوط كرده، آرد را كمكم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
2. میگوها را داخل مایه گذاشته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند. سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ كرده و درون ظرف چیده آن را تزیین كنید.
منبع : برترین ها