مواد لازم برای 6 نفر
1 پیمانه آرد سفید
1 عدد تخممرغ
1 ق س پودر خمیر ترش
2 /1 پیمانه شیر
1 ق چ نمک
1 عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده
1 ق چ شکر
100 گرم پنیر سفید
2 /1 پیمانه جعفری خرد شده
3 /1 پیمانه آب
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه:
1. آرد را داخل کاسهای الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. وسط آرد را گود کرده و شکر را به همراه پودر خمیر ترش در آن بریزید و مخلوط کنید. دوباره وسط خمیر را گود کنید و تخممرغ را در این گودی بشکنید.
2. به مواد داخل کاسه شیر و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید.مواد را با هم مخلوط کنید. حالا در این کاسه پنیر سفید را رنده کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند.فلفل دلمهای خرد شده و آب را هم به این مواد اضافه کنید. سپس خمیر را با نوک انگشتان ورز دهید تا منسجم شود و به دست نچسبد.
3. از خمیر گلولههایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید. در یک سینی کمی آرد ریخته و چانهها را با فاصله قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و مدتی صبر کنید تا به اصطلاح به عمل بیایند. وقتی خمیرها پف کردند، به وسیله یک کاتر یا یک قالب گرد کوچک، وسط گلولهها را قالب زده و آماده کرده و در سینی آرد پاشی شده بگذارید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود. خمیرهای آماده شده را داخل روغن داغ سرخ کنید.
4. وقتی هر حلقه نان طلایی شد، آن را بیرون آورده و روی دستمال حولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. همه حلقههای خمیری را به این صورت آماده کنید و به شکل دلخواه سرو کنید.
منبع : برترین ها