آخرین خبرها

طرز تهیه ی نان فنجانی

400009 141 300x200 - طرز تهیه ی نان فنجانی

مواد لازم:

گوشت فیله ریز خردشده : 250 گرم
ژامبون دودی : 100 گرم
برگ جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه
نان تست : 6 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی : 2 عدد
تخم مرغ : یک عدد
پیاز کوچک : یک عدد
سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق چای‌خوری

نان فنجانی

دستور پخت:

1. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 4عدد قالب مافین یا کاسه‌ مناسب فر با گنجایش 180 میلی‌لیتر را روغن بمالید. با استفاده از وردنه، 4 تکه نان را صاف کنید.

2. با تکه‌های نان، ته و لبه‌های قالب‌ها را که روغن زده‌اید، بپوشانید (لبه‌ها کاملاً پوشیده نمی‌شود). برای 5 تا 10 دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا وقتی به آنها دست می‌زنید، سفت شده باشند.

3. 2 تکه نان باقی‌مانده را در غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. ژامبون را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید.

4. روغن را در تابه‌ای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید. گه‌گاهی آنها را هم بزنید تا گوشت بپزد.

5. تخم مرغ را کمی بزنید. ژامبون خرد‌شده، تخم مرغ، جعفری، سس باربیکیو، خرده نان‌ها و مخلوط پیاز را در کاسه‌ای بزرگ با هم ترکیب کنید.

6. به مواد نمک و فلفل بزنید. 1/3 پیمانه از مخلوط را در هر یک از قالب نان‌ها که در فر پخته بودید بریزید. گوجه گیلاسی‌ها را دو نیم کنید.

7. نصف گوجه را روی هر کدام از آنها گذاشته و فشار دهید. نان‌ها را برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار هید تا مواد کاملاً پخته شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *