آخرین خبرها

طرز تهیه ی نان مرغ و سیر

387883 345 200x300 - طرز تهیه ی نان مرغ و سیر

مواد لازم (دو نفر)

نان همبرگر: يك عدد

ران مرغ: يك عدد

پيازچه: چهار ساقه

سير: يك حبه

پياز: يك عدد

پنير پيتزا رنده شده: پنج قاشق غذاخوري

كره: دو قاشق مرباخوري

نمك و فلفل سياه گلها: به ميزان لازم

سس كچاپ: به ميزان لازم

طرز تهیه

اردورهای گرم برای روزهای سرد

مرغ را با پياز خرد شده کمی فلفل پخته و مي‌گذاريم تا آب آن تمام شده و مرغ مزه‌دار شود، بعد از سرد شدن، گوشت مرغ را به صورت ريز خرد مي‌كنيم. پيازچه‌ها را هم ريز خرد مي‌كنيم. از نان همبرگري كه يك روز از خريد آن گذشته، استفاده مي‌كنيم كه كمي بيات باشد و به راحتي برش بخورد. برش‌هاي عمودي و افقي 5/1 سانتي‌متري تا عمقي كه موجب جدا شدن نان نشود، روي نان مي‌زنيم. (مانند شكل بايد از بالا از هم جدا شده و از پايين به هم متصل باشد) بعد لابه‌لاي نان سس كچاپ زده، مرغ‌ها و پيازچه‌ها را با دقت مي‌ريزيم. لابه‌لاي نان را از پنير پيتزا پر كرده، در آخر سير رنده شده و كره ذوب شده را روي سطح كار ريخته، كمي پنير و پيازچه مي‌پاشيم، سپس در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه قرار مي‌دهيم تا بپزد. پيتزاي آماده شده را با انواع سس سرو مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *