آخرین خبرها

طرز تهیه ی نان مغزدار کدوحلوایی

• تعداد: 32 برش

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان سرد شدن: 10 دقیقه

• زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه

366839 191 222x3001 222x300 - طرز تهیه ی نان مغزدار کدوحلوایی

مواد لازم

• 110 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده

• ¼ پیمانه شکر

• 225 گرم خامه ترش

• یک عدد تخم‌مرغ

• دو قاشق غذاخوری زنجبیل شیرین شده

• 3 پیمانه آرد کامل

• دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• دو قاشق چایخوری پودر دارچین

• یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل

• یک قاشق چایخوریپودر جوزهندی

• نصف قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه شکر

• 4 عدد تخم‌مرغ

• 425 گرم پوره کدوحلوای

• یک پیمانه روغن سرخ‌کردنی

• 1/3 پیمانه آب

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو عدد قالب نان را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه‌ای و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. خامه ترش و یک عدد تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. زنجبیل شیرین شده را بیفزایید و هم بزنید. آنها را کنار بگذارید.

2. در یک کاسه دیگر، آرد، جوش‌شیرین، دارچین، زنجبیل، جوزهندی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه شکر، 4 عدد تخم‌مرغ، پوره کدوحلوایی، روغن و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

4. 1.5 پیمانه از مخلوط حلوایی را درون قالب‌ها بریزید. مخلوط پنیر خامه‌ای را نیز بین دو قالب تقسیم کنید و روی مواد بریزید. سپس دوباره، بقیه مخلوط کدوحلوایی را اضافه کنید. سطح آنها را صاف کنید.

5. قالب‌ها را به مدت 6 تا 70 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود. پس از اینکه نان کاملا خنک شد، آن را برش دهید تا خرد نشود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *