آخرین خبرها

طرز تهیه ی ناپلئون تره و پیازچه

470793 872 300x251 - طرز تهیه ی ناپلئون تره و پیازچه

موادلازم:

خمیر هزارلا: 100 گرم
تره خرد شده: 50 گرم
پیازچه ریز شده: 50 گرم
سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
لوبیاچیتی پخته شده: 200 گرم
سس مایونز: نصف لیوان
خردل: نصف لیوان
سس کاری: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
ریحان تازه یا خشک: دو قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: سه قاشق غذاخوری
خیارشور ریز شده: 150 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر می‌گذاریم. اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و اضافات آن را هم گوشه سینی می‌گذاریم تا بپزد.

2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینی‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم.

3. در این فاصله تمامی مواد دیگر را داخل کاسه‌ای گود با هم مخلوط می‌کنیم، روی سالاد حاصل را کشیده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال می‌گذاریم. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها کل مواد را روی یکی از بیسکویت‌ها گذاشته بیسکویت دوم را روی آن قرار می‌دهیم.

4. روی آن را کاملا با خردل یا مایونز پوشانده و اضافات خمیر را که درکنار سینی پخته بودیم خرد کرده و روی آن می‌پاشیم. درنهایت با تخم خرفه و بادام هندی این کیک را تزئین می‌کنیم.

5. کیک ناپلئون تره و پیازچه برای انواع مصارف چه صبحانه یا میان‌وعده یا شام سبک و مناسب برای پذیرایی است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *